Åbningstider

Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30

Fredag: 8.30 - 16.00

​Kontakt Furesø Revision: 78 79 70 00

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bogholder med stærke administrative kompetencer

Har du brug for en bogholder i Farum, Birkerød eller Værløse i forhold til hjælp til bogføring, er vi hos Furesø Revision er klar til at yde support, der hvor du ikke mener, at din tid eller dine evner rækker. Vi har personale, der kan varetage de daglige opgaver for dig, så du får frigivet ressourcer, du kan bruge andetsteds i virksomheden.

Er du ikke interesseret i, selv at påtage dig de administrative opgaver, kan vi hjælpe med fakturaskrivning, lønberegning, kontakt til offentlige myndigheder, bogføring og meget andet. Vi har brede kompetencer, som bogholder og er rent administrativt stærke og kan bidrage med stor værdi til din virksomhed.

Professionel hjælp til bogføring

Det kan være svært at holde styr på alle bilag og få bogført dem korrekt og til tiden. I og med at vi har masser af erfaring som bogholder og yder professionel hjælp til bogføring for virksomheder i alle størrelser, kan vi hjælpe dig med at danne et godt overblik og bevare det sådan.​

Sætter du pris på en pålidelig bogholder, der overholder deadlines og arbejder fejlfrit, er vi parate til at tage en uforpligtende snak med dig om, hvad vi kan gøre for dig.

Lad os lette arbejdsbyrden for dig, så du kan bruge tiden på at udvikle din forretning i stedet for at bogføre bilag. Så gør vi det, vi er bedst til.

Få en uforpligtende aftale med din bogholder

Har du behov for en bogholder til at hjælpe dig med bogføring? Kontakt os for en uforpligtende aftale, så du kan få styr på dine regnskaber.

Vi kan kontaktes på telefon 78 79 70 00, eller du kan skrive til os på info@furesoerevision.dk.​

​Hvem er vi?

Furesø Revision

Registreret Revisio​nsanpartsselskab

Kontakt os

Telefon:​ ​78 79 70 00

E-mail: info@furesoerevision.dk