Åbningstider

Mandag - Torsdag: 8.30 - 16.30

Fredag: 8.30 - 16.00

​Kontakt Furesø Revision: 78 79 70 00

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsregnskab for virksomheder i alle størrelser

Har din virksomhed brug for hjælp til virksomhedsregnskab, er vi hos Furesø Revision specialister i at hjælpe virksomheder i Birkerød, Farum og Værløse i alle størrelser. Efter årsregnskabsloven skal stort set alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark opstille regnskabet efter lovens fire regnskabsklasser.

Afgrænsning af, hvorvidt virksomhederne bliver klassificeret som A-, B-, C- eller D-virksomhed, er størrelsen af følgende tre beløbsgrænser:

1. Nettoomsætning

2. Balancesum

3. Antal fuldtidsansatte

Hos Furesø Revision anvender vi de offentliggjorte standarder for hver enkelt gruppe.

Få styr på dit virksomhedsregnskab

Virker det uoverskueligt at holde styr på dit virksomhedsregnskab, har vi en stab af kompetente fagspecialister, som alle har erfaring med regnskab og revision for virksomheder.​

Uanset om du har behov for hjælp til bogføring af bilag, indberetning til SKAT eller momsregnskab, er vi gerne behjælpelige med at varetage hele eller dele af regnskabet for din virksomhed.

At have orden i økonomien er grundstenen for enhver virksomhed. Det kan skabe problemer for alle typer virksomheder, hvis ikke overblikket bevares, og økonomien løber løbsk. Vi hjælper dig med at bevare det gode overblik og sikrer, at der er styr på papirerne og dit virksomhedsregnskab.

Kontakt os for et tilbud på regnskab for din virksomhed

Vil du have et tilbud på virksomhedsregnskab, tager vi gerne et uforpligtende møde med dig om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Rådgivning er en central del af vores virksomhed, hvorfor vi gerne hjælper dig med at få styr på dit regnskab.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 78 79 70 00, eller skriv til os på info@furesoerevision.dk.​

​Hvem er vi?

Furesø Revision

Registreret Revisio​nsanpartsselskab

Kontakt os

Telefon:​ ​78 79 70 00

E-mail: info@furesoerevision.dk